Oranje Beton

Oranje Beton A/S blev grundlagt i 1898  og er i dag en moderne, ordreproducerende virksomhed med en alsidig produktion til landbruget og byggeindustrien.

Efter 40 år i spidsen for virksomheden overlod Niels Skytte Nygaard i maj 2003 ledelsesansvaret til sønnen Per Skytte Nygaard, og den fremtidige udvikling og vækst er således sikret.

De første danske spaltegulvselementer i beton blev for ca. 40 år siden produceret på Oranje Beton, og siden har et stort antal svine- og kvægstalde fået monteret spaltegulvselementer fra Holstebro.

Indtil der for alvor kom maskiner ind i billedet med hensyn til betonblanding var det et hårdt og tungt arbejde. Og ikke altid lige nøjagtigt, når der blev tilsat tilslag på øjemål.

Herudover leverer Oranje Beton et stort udvalg af standard- og specialprodukter til byggeindustrien samt en lang række specialprodukter til privat og almennyttigt boligbyggeri.

Oranje Beton har siden 1998 udelukkende produceret specialelementer, det være sig sålbænke, murafdækninger, trappetrin etc., samt drænings-elementer til landbrugsbyggeri.

Herudover har Oranje en stor specialproduktion efter opgave.

Her på sitet finder du beskrivelser af et bredt udvalg produkter i hver produktgruppe. Er der behov for andre specialprodukter, producerer vi dem efter specifikationer.

Oranje Beton anvender de bedste materialer, og sammen med omhu i produktionen er vore produkter sikret lang levetid.